Březen 2008


Jack Davenport

23. března 2008 v 19:53 Jack Davenport
Jack Davenport
Místo narození-Suffolk,Anglie
Datum narození-1.března 1973
Znamení zvěrokruhu-Ryby
Filmografie:
1999-Talentovaný pan.....
2003-Piráti z Karibiku.1
2005-Dokonalá partie
2006-Piráti z Karibiku:2
2007-Piráti z Karibiku:3




Schovka a překvapení(část 4.)

23. března 2008 v 19:24 Velké Dobrodružství(moje fotostory)
Tady je 4.díl fotostory.Je to zatím nejsměšnější díl.Má kolem 31 fotek-takže je toho dost.
Pokračování:
(V dalších pěti fotkách Jack vypráví!!!)
Po chvíli co Scarlet a Gisselll odešli
Najednou...
Po nějaké době v opuštěné budově
Co chce Barbossa říct ostatním?Jak vše dopadne?To v dalších dílech....
A V PŘÍŠTÍM DÍLE TAKÉ UVIDÍTE:

Hon na Barbossu(část 3.)

21. března 2008 v 19:58 Velké Dobrodružství(moje fotostory)
Tak je tu 3.díl.Nevím kolik má fotek,ale hodně zase ne...Názory do komentů.
Někde na moři
Později v Port Royale
Po chvíli
V Tortuze
Po chvíli v hospodě
Co se to děje s Jackem?Jak dopadne honba na Barbossu?
V dalším díle uvidíte:

Stávka(část 2.)

20. března 2008 v 14:40 Velké Dobrodružství(moje fotostory)
2.díl fotostory je tu!!!Má asi 29 fotek....Názory pište do komentářů!!!
V Singapuru...
Po chvíli na palubě
V Tortuze
KOho to Will viděl?To v dalším díle.
V dalším díle uvidíte:

Další fotky

17. března 2008 v 19:26 Naomie Harris
Další fotky Harris:

Naomie Harris-fotky

17. března 2008 v 19:24 Naomie Harris
Fotky Naoemi Harris:

Naomie Harris

17. března 2008 v 19:18 Naomie Harris
Naomie Harris
Datum narození: 06.září 1976
Místo narození: Londýn, Anglie
Znamení zvěrokruhu: panna
Filmografie-
1987-Simon and the Witch
1988-Erasmus Microman
1992-Tomorrow People The
1992-Runaway Bayů
2001-Crust
2002-White teeth
2002-Trial a Retribution
2002-Project,The
2002-Living in Hope
2002-Anansi
2002-28.dní poté
2004-Trauma
2004-Když se setmí
2005-Cock and Bull Storry
2005-Brit Awards 2005
2006-Piráti z Karibiku 2
2007-Piráti z Karibiku 3
2007-28Weeks Later

Další vtipy

17. března 2008 v 19:07 Vtipy
Vtipné obrázky s textem

Norrington zuří(část 1.)

17. března 2008 v 16:31 Velké Dobrodružství(moje fotostory)
Tak je tu první díl už druhé řady tohoto fotostory.Má 28 fotek.Děj se teprve rozjíždí.Názory pište do komentářů :).
Někde na moři
Po chvíli
O hodně později v Port Royale
Po chvíli
Po chvíli
Konec první části...
Co je to,co chce Barbossa všem říct?Nalezne Will Jacka?Jaký má Barbossa ,,problém"?Sledujte další díly!!!A můžete se těšit na další,druhý díl zvaný: Stávka.
V dalším díle uvidíte:

-----KONEC PRVNÍ ŘADY,ZAČÁTEK DRUHÉ ŘADY-----

17. března 2008 v 16:30 Velké Dobrodružství(moje fotostory)
Tohle je oddělovač od fotostory.Rozhodl jsem se udělat i druhou řadu fotostory.Už to bude o něčem jiném.Ale na první řadu to bude navazovat.Proty co si nepamatují (novým čtenářům doporučuji si první řadu přečíst) konec první řady,jsem sepsal několik informací.(najdete je dole.).První díl druhé řady Norrington zuří(část 1.) tu naleznete už dnes!!!
Informace z minulé řady:
*Jack zůstal na černé perle a začetl se do Pirátské přiručky :)
*Will a Elizabeth se vrátili spolu do Port Royale
*Otec Elizabeth je opět guvernérem
*Barbossa zůstal,zase někde na nějaké lodi
*Jack a Barbossa (kvůli dohodě mezi Sao Fengem a Elizabeth) musely půjčit svoji posádku Sao Fengovy,aby mu pomohli opravit jeho loď-Císařovnu.
*Komodor Norrington zůstal ve službách kapitána Barbossy.Obstarává jídlo pro Barbossovu posádku atd.
*Lord Beckett zůstal s velkou chobotnicí Davyho Jonese-Krakenem.Chobotnice si totiž neměla s nikým hrát :).

James Norrington-fotky

14. března 2008 v 16:48 James Norrington
Fotky Norringtna:
Klikněte pro zobrazení původního obrázkuKlikněte pro zobrazení původního obrázkuKlikněte pro zobrazení původního obrázkuKlikněte pro zobrazení původního obrázku

James Norrington

12. března 2008 v 19:55 James Norrington
James Norrington

Loajální služba Jeho Veličenstvu králi Anglie přinesla Jamesi Norringtonovi uznání a společenské postavení.Jako kapitán lodi Jeho Veličenstva Střely pronásledoval a zajal některé z nejhorších karibských pirátů.Povýšení na komodora flotily přináší Norringtonovi určité uspokojení,ale stále mu chybí jediná věc,která ho může učinit opravdu šťastným - svatba s Elizabeth Swannovou.
Loď Jeho veličenstva Interseptr

Norringtonova loď Sřela se výborně hodí k pronásledování pirátů v Karibském moři.Je to briga a na obou palubách má zbraně.Díky své konstrukci je rychlá a výborně manévruje,ale Černé perle se nevyrovná.
Loajální hodnostář
Aby si kapitán v britském námořnictvu udržel autoritu,nemůže si dovolit projevovat před posádkou žádné city.Norrington skrývá své emoce už řadu let,takže i v soukromí se chová odtažitě.K jeho smůle je právě tohle vlastnost,kterou Elizabeth nedokáže vystát.
Na přehlídce
Ceremoniál Norringtonova povýšení,který se odehrává v pevnosti,je skvělou vojenskou podívanou.Námořníci a pěchota pochodují v dokonalých šicích a zvuků posádkové hudby.Norrington je hvězdou představení.Kdy jindy než teď by měl Elizabeth požádat o ruku?Naneštěstí její korzet všechno kazí a ono se v mdlobách zřítí do moře.
Oslnivá a žádoucí

Komodor si je jist,že miluje Elizabeth,ale jsou tu i další důvody,proč se s ní oženit.Může ho představit důležitým londýnským rodinám.A až její zámožný otec zemře,Elizabeth zdědí velké jmění.
Poražen v lásce...

Když se Elizabeth postaví na Willovu stranu při pokusu zachránit Jacka,Norringtonovi je jasné,že se svým sokem v lásce prohrál.Svou porážku přejde s noblesou,říká Willovi:"Tohle je nádherný kord.Doufám,že jeho tvůrce je stejně starostlivý i v osobním životě."
...a v životě

Když Jack uprchne z Port Royal,stává se jeho dopadení Norringtonovou posedlostí.Pronásleduje piráta po celém světě,až nakonec udělá osudovou chybu:rozkáže své posádce plout přímo proti hurikánu a zaviní tím ztroskotání lodi.Pro svou nerozvážnost je z válečného námořnictva propuštěn a stane se opilcem bez šilinku.

2 nové fotky

12. března 2008 v 19:48 Lord Cutler Beckett
Tohle jsou dvě nové fotky Becketta.Já je ještě neviděl.

Lord Beckett-fotky

12. března 2008 v 19:46 Lord Cutler Beckett
Z druhého dílu
Z třetího dílu:

Beckettův plán

12. března 2008 v 19:44 Lord Cutler Beckett
Beckettův plán
Lord Cutler Beckett je oddaným členem Východoindické společnosti.Má velké ambice.Na stěně jeho kanceláře visí mapa,která je dokumentuje.Pro další rozvoj společnosti chce zbavit moře pirátů - tak,že nalezne Truhlu mrtvého muže.Poté bude moct ovládnout samotného Davyho Jonese a rozkazovat každé lodi,námořníku a stvoření v Sedmi mořích.
Doplňování bílých míst
Beckettův plán se musí pravidelně doplňovat.Zaměstnává proto malíře,který provádí v mapě pravidelné úpravy.Když lodě přivážejí zprávy o rozšiřující se moci společnosti a nových objevech,malíř dokresluje bílá místa a dopisuje názvy přístavů,zemí a měst.

Lord Cutler Beckett

12. března 2008 v 19:39 Lord Cutler Beckett
Coby představitel Východoindické společnosti má lord Beckett velký úkol:snaží se potírat pirátství,a to kdykoli a kdekoli.Přichází do Port Royalu zatknout a popravit ničemy,jako jsou Jack Sparrow a posádka Černé perly.Udělá cokoliv,jen aby dosáhl svého cíle.
Beckettova vábnička
I když Beckett předstírá,že mu jde pouze o potírání pirátství,ale má ještě jeden důvod,proč chce získat Jacka Sparrowa:pirát ví vše o Truhle mrtvého muže a srdci Davyho Jonese,které v ní bije.Beckett věří,že ho jack Sparrow k truhle dovede.Pak bude moct ovládnout Davyho Jonese a zbavit se pirátů Sedmi moří.
Mercer
Beckett přijíždí do Port Royalu v doprovodu svého pomocníka Mercera.Na první pohled je Mercer úředník jako každý jiný - výkonný,poslušný a věrný,ale jeho povaha má i své stinné stránky.Když dělá pro svého pána špinavou práci,chová se krutě a násilnicky a používá nečestné metody.Nezastaví se před ničím,jen aby pomohl Beckettovi v jeho honbě za mocí.
Pompézní příjezd
Beckett využije svého příjezdu do Port Royalu k ukázce,jak velkou mocí vládne.Lodě královského námořnictva neprodyšně uzavřou přístav.Námořníci napochodují na nábřeží a seřadí se.Beckett sám vsedne do sedla bělouše a nechá se přivést na břeh ve člunu.Načasuje si svůj příjezd tak,aby stačil přerušit svatbu Willa a Elizabeth.Ví,že je může využít jako návnadu,aby vlákal Jacka do pasti.
Swannova porážka
Guvernér Swann je zadržen,když se pokusí napomáhat své dceři k útěku z ostrova,a putuje do vězení.Swann se domnívá,že Beckett chce vládnout v Rort Royalu sám,ale ten je daleko mazanější.Beckett chce,aby Swann zůstal guvernérem,a výměnou za Elizabethino bezpečí o něm podával příznivá hlášení svým nadřízeným v Londýně.
Jímací právo
Beckett ví,že Jack Sparrow mu nebude chtít vydat svůj kompas a proto mu výměnou nabídne jímací právo.Tento dokument,podepsaný anglickým králem,dává Jackovi coby soukromníkovy právo zajímat na moři lodě.Jeho dřívější zločiny mu jsou odpuštěny a on může svobodně napadnout jakoukoli loď,která patří národu válčícímu s Británií.
Kapesní pistole
Beckett si na své cestě k moci nadělal spoustu nepřátel,z nichž mnozí by se ho s radostí zbavili.Na svou ochranu nosí pistoli.Díky krátké hlavni ji může snadno ukrýt ve speciální kapse v podšívce svého kabátce.
Potupná značka
Zvláštní součástí Beckettova trestu je značka ve tvaru písmene "P" ,která je vypálena rozžhaveným železem na předloktí všem zajatým pirátům.Tato značka jim zůstane až do smrti.